pembe fasulye için ürünler (5)

Böbrek Fasulyesi - Böbrek fasulyesi, ayrıca Hint fasulyesi veya kırmızı fasulye olarak da bilinir

Böbrek Fasulyesi - Böbrek fasulyesi, ayrıca Hint fasulyesi veya kırmızı fasulye olarak da bilinir

Böbrek fasulyesi, ayrıca Hint fasulyesi veya kırmızı fasulye olarak da bilinir. Yüksek lif içeriği, kolesterol seviyelerini olumlu yönde etkiler. Ayrıca, yüksek karbonhidrat ve folik asit içeriği de dikkate değerdir.
Organik Kırmızı Barbunya

Organik Kırmızı Barbunya

Kırmızı Barbunya Fasulyesi Kırmızı barbunya fasulyesi, böbrek benzeri şekli ve rengi nedeniyle bu ismi almıştır. Üretim süreci Kırmızı Barbunya Fasulyesi Kırmızı barbunya fasulyeleri, elle toplanır ve üretim sürecinin 3 farklı noktasında kalite kontrolünden geçirilir. Kırmızı barbunya fasulyeleri, hasattan hemen sonra kapsamlı bir temizlikten geçirilir. Herhangi bir taş çıkarılır. Daha sonra, fasulyeler boyutlarına göre seçilir ve parlatılır. Sağlıklı özellikler Kırmızı Barbunya Fasulyesi ve uygulamaları Kırmızı barbunya fasulyeleri, protein, vitamin, mineral ve lif açısından zengin oldukları için oldukça besleyicidir. İyi bir et alternatifi olup, sporcular arasında da oldukça popülerdir. Ayrıca, bu kırmızı barbunya fasulyesi uzun süreli enerji sağlar ve tok hissettirir. Kırmızı barbunya fasulyeleri hem sıcak hem de soğuk olarak tüketilebilir. Onları güveçlerde, taco ile, salatalarda, çorbalarda veya makarna yemeklerinde kullanabilirsiniz.
Susam tohumu

Susam tohumu

Susam tohumları, Sesamum indicum bitkisinden elde edilen küçük, yağ açısından zengin tohumlardır. Binlerce yıldır yetiştirilmektedirler ve dünya genelinde çeşitli mutfaklarda yaygın olarak kullanılmaktadırlar. Bu tohumlar küçük ve düz olup, fındıksı bir lezzete ve hafif bir çıtırlığa sahiptir. Susam tohumları beyaz, siyah ve kahverengi gibi farklı renklerde gelir. Genellikle ekmek, hamur işleri ve simitlerin üzerine serpilmekte, ayrıca kurabiye ve kek gibi şekerleme ürünlerinde de kullanılmaktadır. Susam tohumları, Orta Doğu mutfağında kullanılan tahin adlı bir pastanın da ana bileşenidir. Mutfak kullanımlarının yanı sıra, susam tohumları sağlıklı yağlar, protein, lif, vitaminler ve mineraller açısından zengin olmalarıyla bilinir.
Kampot kırmızı biber

Kampot kırmızı biber

Kampot'tan gelen bu kırmızı biber, olağanüstü bir biber olarak kabul edilir ve yoğun ama tatlı bir lezzete sahiptir; çiçeksi ve meyvemsi bir alt nota karşı çok taze notalar içerir. Bu seçilmiş biber tanecikleri, optimum olgunlukta elle toplanır. Güzel karakteristik kırmızı rengini korumak için haşlanır ve hemen ardından kurutulur. Bu yöntem ve yetiştirildiği toprak, bu biberin çok özel özelliklerini kazandırır. Bu ürüne iki sertifika uygulanmaktadır: Korunmuş Menşei Adı (PDO) ve Korunmuş Coğrafi İşaret (PGI). Bu, 2 Nisan 2010'da verilen PGI ile Kamboçya'da verilmiş olan ilk tarım ürünüdür.
Kayısı çekirdekleri

Kayısı çekirdekleri

Bitkisel kuru ekstraktlar, Prunus armeniaca, toz spesifikasyonu, fiyat ve analiz sertifikası talep üzerine